Bekijk ook onze andere sites eens:
www.juweelashop.nl
www.trucksandtractors.nl
www.emekshop.nl
0
items

AutoArt Schaalmodellen en f1-world.com

AUTOart is sinds het begin in 1998 al een gerenommeerde modelbouwer met een oog voor kwaliteit en detail. AUTOart heeft, in tegenstelling tot andere merken, een eigen fabriek waar alleen AUTOart schaalmodellen worden gebouwd. Dit is goed merkbaar in de kwaliteit van de schaalmodellen. AUTOart is compromisloos als het op kwaliteit aankomt. De nauwkeurige afwerking van de lak en gedetailleerdheid van het stuurwiel, remmen en andere delen is slechts een kleine opsomming van de unieke set aan kwaliteiten die AUTOart aan de dag legt.

AUTOart produceert niet alleen maar schaalmodellen van straatauto's, maar is vooral bekend geworden vanwege schaalmodellen van race auto's. Vooral de kleurstellingen zijn zeer waarheidsgetrouw. Een waar lust voor het oog.

AUTOart schaalmodellen: gebouwd met passie, geprijsd voor verzamelaars.

Bij f1-world.com vindt u een grote collectie AutoArt miniaturen. De mooiste en meest bijzondere auto's en motors met een kwalitatief hoogwaardige afwerking tegen scherpe prijzen.

Overtuig uzelf van ons uniek aanbod tegen scherpe prijzen en blader vrijblijvend door onze catalogus.

Automerken bij AutoArt: Porsche, NISSAN, LAMBORGHINI, Volvo, Maybach, ALFA ROMEO, Citroen, Saleen, Audi, Lamborghini, Ford, BMW, Mercedes-Benz, Lotus, Dodge, MITSUBISHI en meer.

f1-world.com is sinds 1994 actief in de internationale verkoop en inkoop van schaalmodellen en andere race memorablia. Wij worden gedreven door de wereld van schaalmodellen. Ditmaakt een bedrijf waar u op kunt vertrouwen en dat u begrijpt.

Wilt u in contact komen met ons, stuur ons dan een email of bel ons. De gegevens staan op de contact pagina.