Bekijk ook onze andere sites eens:
www.juweelashop.nl
www.trucksandtractors.nl
www.emekshop.nl
0
items

Bburago Schaalmodellen en f1-world.com

Bburago, inmiddels onderdeel van Maisto, is een van de bekendste en oudste schaalmodel bouwers ter wereld. Iedereen heeft wel eens een modelauto van Bburago in zijn handen gehad. Echter, dit is waarschijnlijk een schaal 1:43 geweest. De belangrijkste verdienste van Bburago is dat zij de schaal 1:18 hebben "uitgevonden".

In de jaren tachtig was Bburago marktleider in de nieuw gemaakte 1:18 markt. In de jaren negentig begonnen concurrenten (met name Maisto) marktaandeel van Bburago af te snoepen, totdat dit in 2005 leidde tot de ondergang van Bburago.

Bburago heeft lange tijd een grote Ferrari collectie gehad waarmee het erg bekend en beroemd is geworden (in de schalen 1:24 en 1:18). Deze collectie begint onder verzamelaars een enorme waarde te vertegenwoordigen omdat ze steeds zeldzamer worden.

Bburago is zonder meer een van de meest succesvolle schaalmodelbouwers geweest, maar is helaas bezweken onder de druk van concurrentie.

Bij f1-world.com vindt u een grote collectie Bburago miniaturen. De mooiste en meest bijzondere auto's en motors met een kwalitatief hoogwaardige afwerking tegen scherpe prijzen.

Overtuig uzelf van ons uniek aanbod tegen scherpe prijzen en blader vrijblijvend door onze catalogus.

Automerken bij Bburago: Bentley, BMW, Chevrolet, Fiat, Jaguar, Lamborghini, Morgan, Nissan, Peugeot, Porsche, Renault, Volkswagen en meer.

f1-world.com is sinds 1994 actief in de internationale verkoop en inkoop van schaalmodellen en andere race memorablia. Wij worden gedreven door de wereld van schaalmodellen. Dit maakt ons een bedrijf waar u op kunt vertrouwen en dat u begrijpt.

Wilt u in contact komen met ons, stuur ons dan een email of bel ons. De gegevens staan op de contact pagina.