Bekijk ook onze andere sites eens:
www.juweelashop.nl
www.trucksandtractors.nl
www.emekshop.nl
0
items

New Ray Schaalmodellen en f1-world.com

New-Ray Toys Ltd. is sinds 1987 actief in de wereld van schaalmodellen en miniaturen. Headquarter in Hong Kong, and with branch offices distributed. Vanaf het begin heeft New Ray innovatieve ontworpen producten met een goede kwaliteit. De collectie van New Ray is bijzonder uitgebreid en omvat onder meer modelauto's, schaalmodellen van trucks, motoren vliegtuigen en treinen. Daarnaast heeft men ook een collectie van RC (op afstand bedienbare) miniatuur auto's en speelsets van realistische tafereeltjes (figuurtjes, dieren, enz.). Met recht een bijzonder uitgebreide collectie.

New Ray staat in de wereld van schaalmodellen bekend om wat ze met feedback van klanten doen. Men heeft een actief communicatie programma waardoor wensen van klanten, bij voldoende vraag, worden vertaald naar producten in de winkel. New Ray is daarmee een van de weinige grote fabrikanten van schaalmodellen die dit doen.

NewRay valt wat betreft type product meer in de speelgoed hoek dan in de verzamelaarshoek. De kwaliteit is uitstekend, maar de realiteitswaarde ondermaats voor echte verzamelaars. Toch is New Ray een van de best verkopende merken. Dat geeft aan dat het veel waarde geeft voor je geld en kwalitatief hoogwaardig speelgoed is. En dat kunnen wij alleen maar beamen. New Ray is wat ons betreft een echte aanrader.

De merken die New Ray voert: Ferrari, McLaren, Audi, BMW, Chevrolet, Fiat, Lamborghini, Mercedes-Benz, Nissan, Renault, Smart, Mini, Alfa Romeo, Citroen, Jeep, Land Rover, Volvo, Suzuki, Yamaha en nog veel meer.

Bij f1-world.com vindt u een grote collectie New Ray miniaturen. De mooiste en meest bijzondere auto's en motors met een kwalitatief hoogwaardige afwerking tegen scherpe prijzen.

Overtuig uzelf van ons uniek aanbod tegen scherpe prijzen en blader vrijblijvend door onze catalogus.f1-world.com is sinds 1994 actief in de internationale verkoop en inkoop van schaalmodellen en andere race memorablia. Wij worden gedreven door de wereld van schaalmodellen. Dit maakt ons een bedrijf waar u op kunt vertrouwen en dat u begrijpt.

Wilt u in contact komen met ons, stuur ons dan een email of bel ons. De gegevens staan op de contact pagina.