Bekijk ook onze andere sites eens:
www.juweelashop.nl
www.trucksandtractors.nl
www.emekshop.nl
0
items

Informatie over BTW Vrij Kopen

F1-world.com is per 1 januari 2017 in staat om producten te versturen tegen 0% BTW naar niet EU landen. In de volksmond wordt dit vaak Taks free, belasting vrij of duty free genoemd. Houd a.u.b. rekening met de volgende punten als u BTW vrij kunt bestellen:

  • Wij zijn wettelijk verplicht additionele informatie vast te leggen van uw bestelling om aan te kunnen tonen dat er met recht 0% BTW is afgerekend. Deze informatie worden uiteraard met de grootst mogelijke voorzichtigheid behandeld en opgeslagen en zal louter analoog worden opgeslagen.
  • BTW vrij (tax free) is alleen mogelijk indien het aflever adres buiten de EU ligt. Voor aflever adressen binnen de EU geldt dat wij wettelijk gezien niet tegen 0% BTW kunnen versturen, tenzij er sprake is van een rechtspersoon (en niet een natuurlijk persoon).
  • 21% BTW wordt standard berekend op de prijzen op onze website tot het moment dat wordt ingelogd met een account waarbij het aflever adres buiten de EU.
  • Houd er rekening mee dat er bij invoer in het land van bestemming additionele invoerrechten betaald moeten worden. Meer informatie is te verkrijgen bij de douane in uw land. F1-world.com is niet verantwoordelijk voor deze kosten.
  • Houd er rekening mee dat er bij invoer in het land van bestemming BTW betaald moet worden. Meer informatie is te verkrijgen bij de belastingdienst in uw land. F1-world.com is niet verantwoordelijk voor deze BTW.

Indien u nog vragen heeft over belasting vrij kopen, aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Follow us on Facebook Tweet Us!
Seat Leon GT No.103 24h Spa Francorchamps 2003 Defourny/de Castro/Lavieille
Seat Leon GT No.103 24h Spa Francorchamps 2003 Defourny/de Castro/Laviei...
Prijs:  14.46€