Bekijk ook onze andere sites eens:
www.juweelashop.nl
www.trucksandtractors.nl
www.emekshop.nl
0
items

Informatie over BTW Vrij Kopen

F1-world.com is per 1 januari 2017 in staat om producten te versturen tegen 0% BTW naar niet EU landen. In de volksmond wordt dit vaak Taks free, belasting vrij of duty free genoemd. Houd a.u.b. rekening met de volgende punten als u BTW vrij kunt bestellen:

  • Wij zijn wettelijk verplicht additionele informatie vast te leggen van uw bestelling om aan te kunnen tonen dat er met recht 0% BTW is afgerekend. Deze informatie worden uiteraard met de grootst mogelijke voorzichtigheid behandeld en opgeslagen en zal louter analoog worden opgeslagen.
  • BTW vrij (tax free) is alleen mogelijk indien het aflever adres buiten de EU ligt. Voor aflever adressen binnen de EU geldt dat wij wettelijk gezien niet tegen 0% BTW kunnen versturen, tenzij er sprake is van een rechtspersoon (en niet een natuurlijk persoon).
  • 21% BTW wordt standard berekend op de prijzen op onze website tot het moment dat wordt ingelogd met een account waarbij het aflever adres buiten de EU.
  • Houd er rekening mee dat er bij invoer in het land van bestemming additionele invoerrechten betaald moeten worden. Meer informatie is te verkrijgen bij de douane in uw land. F1-world.com is niet verantwoordelijk voor deze kosten.
  • Houd er rekening mee dat er bij invoer in het land van bestemming BTW betaald moet worden. Meer informatie is te verkrijgen bij de belastingdienst in uw land. F1-world.com is niet verantwoordelijk voor deze BTW.

Indien u nog vragen heeft over belasting vrij kopen, aarzel dan niet en neem contact met ons op.