Bekijk ook onze andere sites eens:
www.juweelashop.nl
www.trucksandtractors.nl
www.emekshop.nl
0
items

Yatming Schaalmodellen en f1-world.com

Yat Ming is een modelbouwer uit Hong Kong. De producten die Yatming maakt zijn qua detailniveau en kwaliteit gelijk aan de producten van Matchbox. In het begin produceerde Yatming louter Muscle Cars, Europeese auto's en vrachtwagens uit de VS van de 70-iger jaren. Eind jaren negentig begon met modelauto's te maken die een hogere realiteitswaarde hadden. Hiermee bewoog het bedrijf weg van zijn vetleden als speelgoed fabrikant en werd het een partij om rekening mee te houden in de schaalmodellen wereld.

De automerken die Yatming voert zijn: AMC, Trabant, Ford, Chevrolet, Gaz, Oldsmobile, Packard, Volkswagen en meer.

Bij f1-world.com vindt u een grote collectie Yatming miniaturen. De mooiste en meest bijzondere auto's en motors met een kwalitatief hoogwaardige afwerking tegen scherpe prijzen.

Overtuig uzelf van ons uniek aanbod tegen scherpe prijzen en blader vrijblijvend door onze catalogus.f1-world.com is sinds 1994 actief in de internationale verkoop en inkoop van schaalmodellen en andere race memorablia. Wij worden gedreven door de wereld van schaalmodellen. Dit maakt ons een bedrijf waar u op kunt vertrouwen en dat u begrijpt.

Wilt u in contact komen met ons, stuur ons dan een email of bel ons. De gegevens staan op de contact pagina.