Bekijk ook onze andere sites eens:
www.juweelashop.nl
www.trucksandtractors.nl
www.emekshop.nl
0
items

Sunstar Schaalmodellen en f1-world.com

Sun Star Models Development Limited is een relatief jonge opkomende speler in de markt uit Macau. Zeker nu de schaalmodellen steeds meer richting de "premium" categorie kruipen. Sunstar beperkt zich niet tot een of twee bepaalde schalen. De specialiteit is schaal 1:18, maar Sunstart schuwt het grotere merk niet. Een voorbeeld hiervan is de VW Beetle in schaal 1:12 uit 2009. Dat de kwaliteit en gedetailleerdheid de laatste jaren top zijn, bleek wel uit het feit dat Sunstar in 2009 ďthe Miniature Car of the YearĒ prijs in 2009 in de wacht sleepte met VW T1 Type 2 Samba.

Sunstart specialiseert zich niet direct in een klasse. Het portfolio omvat een grote diversiteit aan modelauto's uit verschillende tijdperken en klassen. Het omvat een keur aan fabrikanten van over de gehele wereld; van Amerikaanse muscle cars tot Europeese klassiekers en van moderne sportauto's tot rallyauto's. De schaalmodellen zijn redelijk goed met details uitgerust en de kwaliteit is meer dan voldoende. Sommige modelauto's worden gelimiteerd uitgebracht, andere niet. Hier zit ons inziens te weinig consistentie in. Meestal maakt men van een specifiek model meerdere varianten (in bijv. meerdere kleuren). Dit vergroot de kans dat je het model van je wensen kunt vinden. Deze modellen zijn zelden gelimiteerd en hebben weinig verzamelaarswaarde individueel. Als het model een collectie completeert, dan heeft het model natuurlijk wel verzamelaarswaarde.

De, in onze ogen, mooiste modellen van Sunstar zijn de klassieke rally auto's en de Limited Edition. In deze serie bevindt zich o.a. een zeer mooi exemplaar van een London double decker in verschillende versies. Daarnaast zijn alle schaal 1:12 erg mooi; gedetailleerd met extra's zoals werkende soft tops, vloerbedekking, verwisselbare wielen en stoelen die voorover kunnen klappen.

Met andere woorden, kijk eens naar de Sunstar modellen. Er is voldoende keuze, de kwaliteit is goed en mate van details zijn erg goed.

Merken die Sunstar voert: Buick, Citroen, Fiat, Ford, Kaiser Henry, Lancia, Lincoln, London Taxi, Mercury, Mitsubishi, Morris, Opel, Pontiac, Routemaster, Volkswagen en meer.

Bij f1-world.com vindt u een grote collectie Sunstar miniaturen. De mooiste en meest bijzondere auto's en motors met een kwalitatief hoogwaardige afwerking tegen scherpe prijzen.

Overtuig uzelf van ons uniek aanbod tegen scherpe prijzen en blader vrijblijvend door onze catalogus.f1-world.com is sinds 1994 actief in de internationale verkoop en inkoop van schaalmodellen en andere race memorablia. Wij worden gedreven door de wereld van schaalmodellen. Ditmaakt een bedrijf waar u op kunt vertrouwen en dat u begrijpt.

Wilt u in contact komen met ons, stuur ons dan een email of bel ons. De gegevens staan op de contact pagina.