Bekijk ook onze andere sites eens:
www.juweelashop.nl
www.trucksandtractors.nl
www.emekshop.nl
0
items

Welly Schaalmodellen en f1-world.com

Welly Die Casting Factory Limited, opgericht in 1979, is actief in de schaalmodellen en speelgoed markt. In de jaren tachtig produceerde Welly voornamelijk speelgoed modelauto's met een lengte van ongeveer 7,5 cm (ongeveer schaal 1:60). Later in de jaren 80 werden modelauto's met een lengte van 12 cm toegevoegd aan het gamma (ongeveer schaal 1:38). In de jaren negentig voegde Welly schalen 1:24 en 1:18 toe aan hun assortiment.

Op dit moment produceert Welly een keur aan modelauto's in de schalen 1:18, 1:24, 1:32, 1:38, 1:43, 1:60 en 1:87. Het heeft maar liefst ruim 40 licenties van verschillende merken voor het produceren van auto's, vrachtauto's, fietsen, motoren, enz.

De verzamelaarswaarde van Welly schaalmodellen is relatief laag. Welly bespeelt de markt van schaalmodellen, maar dat stuk van de markt dat gekenschetst wordt als speelgoed. De producten van Welly kunnen wel betiteld worden als mooi, goed en degelijk speelgoed. Vanuit die optiek bieden Welly producten veel waarde voor het geld dat je er voor betaald.

De automerken die Welly voert zijn: Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Bently, BMW, Buick, Chevrolet, Citroen, Fiat, Ford, Jaguar, Lamborghini, Land Rover, Mercedes-Benz, Mini, Opel, Peugeot, Porsche, Shelby, Skoda, Volkswagen en meer

Bij f1-world.com vindt u een grote collectie Welly miniaturen. De mooiste en meest bijzondere auto's en motors met een kwalitatief hoogwaardige afwerking tegen scherpe prijzen.

Overtuig uzelf van ons uniek aanbod tegen scherpe prijzen en blader vrijblijvend door onze catalogus.f1-world.com is sinds 1994 actief in de internationale verkoop en inkoop van schaalmodellen en andere race memorablia. Wij worden gedreven door de wereld van schaalmodellen. Ditmaakt een bedrijf waar u op kunt vertrouwen en dat u begrijpt.

Wilt u in contact komen met ons, stuur ons dan een email of bel ons. De gegevens staan op de contact pagina.